FANDOM


З-за асаблівасцяў працы Вікі-энцыклапедый, Вікія не выдаляе уліковыя запісы, але Вы можаце адключыць свой уліковы запіс.

Альтэрнатыва адключэння Edit

Калі Вы хочаце сысці з Вікі, то можаце проста адмовіцца ад выкарыстання сваей ўліковага запісу. Пакіньце на сваей старонцы ўдзельніка паведамленне, што Вы пакідаеце вікі-супольнасць, каб іншыя ўдзельнікі ведалі, што Вы больш недаступныя. Калі Вы не хочаце атрымліваць электронныя лісты з вікі, то можаце выдаліць або змяніць e-mail на старонцы налады.

Калі Вы абсалютна ўпэўненыя, што больш не захочаце выкарыстоўваць свой уліковы запіс, то Вы можаце стварыць такі складаны пароль, які Вы «заўтра» забудзеце. Разам, адмова ад атрымання пошты і змена пароля дадуць той жа эфект, што і выдаленне Вашага ўліковага запісу. Аднак праўкі, якія Вы ўносілі ў Вікі, застануцца звязанымі з Вашым уліковым запісам і будуць даступныя для азнаямлення іншым удзельнікам.

Па Вашай просьбе, супрацоўнікі Вікія могуць адзін раз перайменаваць уліковы запіс. Больш падрабязна глядзіце Даведка:Змена імя удзельніка.

Калі Вы лічыце, што гэтыя варыянты не для вас, то скарыстайцеся працэдурай адключэння ўліковага запісу.

Адключэнне ўліковага запісу Edit

Апісанне Edit

Што пад гэтым маецца на ўвазе:

  • Адрас электроннай пошты захаваецца ў наладах.
  • Пароль Вашага ўліковага запісу будзе згенераваны выпадковым чынам.
  • Ваша імя ўдзельніка будзе зменена на Account disabled.
  • Адзнака аб Account disabled, будзе адзначана ў Свежых праўках і іншых месцах.

Што зрабіць немагчыма:

  • Выдаліць свае імя ўдзельніка з любой гісторыі змены старонак.
  • Выдаліць свае імя ўдзельніка з часопісаў (напрыклад, часопіса пераносаў).
  • Выдаліць разам з імем ўдзельніка усе старонкі, якія Вы стварылі.
  • Выдаліць разам з імем ўдзельніка усе Вашы праўкі на ўсіх старонках усіх вікіпраектаў.
  • Выдаць Вам іншае імя ўдзельніка для далейшага выкарыстання на Вікія.

Крок за крокам Edit

Для запуску працэдуры адключэння ўліковага запісу перайдзіце на старонку Адмысловае:CloseMyAccount. Яшчэ раз уважліва прачытайце пра тое, што адбудзецца пасля адключэння ўліковага запісу, і адзначце пункт, што Вы азнаеміліся з дадзенай даведачнай артыкулам. Пераканайцеся, што Вы ўвайшлі ў сістэму з таго акаўнта, які хочаце адключыць, і што ўнізе пазначаны Ваш адрас электроннай пошты. Далей націсніце на кнопку «Адключыць мой рахунак».

З гэтага моманту Вы больш не зможаце скарыстацца Вашым уліковым запісам Вікія. Аднак у вас будзе яшчэ 30 дзен для таго, каб перадумаць і аднавіць свой уліковы запіс. Для гэтага ўвайдзіце ў яе і вынікайце паказаным інструкцыі.

Увага: па заканчэнні 30 дзен уліковы запіс будзе канчаткова адключаная і яе нельга будзе ўключыць зноў.

Тэхнічная інфармацыя Edit

  • FAQ на MediaWiki.org — і патэнцыйныя праблемы пры выдаленні карыстальніка з сістэмы.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.